Wilhelmina zoekt bestuurslid

Wie zijn wij?

Harmonie Wilhelmina is een levendige muziekvereniging die midden in de (Dungense) samenleving staat. Het harmonieorkest, het leerlingenorkest en de slagwerkgroepen geven aan jong & oud de gelegenheid om samen muziek te maken op diverse niveaus. De vereniging kent vele commissies – 13 commissies en ondersteuningsgroepen! – die de daadwerkelijke uitvoering van taken verzorgen in nauw contact met het bestuur.

Het bestuur van de vereniging bestaat bij voorkeur uit zeven leden, waaronder een voorzitter, secretaris en penningmeester.  Op dit moment beschikken we, door omstandigheden, slechts over zes bestuursleden en dat willen we graag aanvullen.

 

Wat ga je leren?

Je gaat leren wat er allemaal in een vereniging omgaat (qua bijvoorbeeld financiën, regeldingen, contacten met gemeente en andere belanghebbenden). Het kan een eye-opener zijn een inzicht te krijgen in wat er achter de schermen allemaal geregeld wordt binnen een vereniging. Er gebeurt veel meer dan de meeste mensen beseffen. Voor de rest is het natuurlijk gewoon een club (verschillende) mensen die een hoop van elkaar kunnen leren. En uiteraard ook een hoop gezelligheid.

 

Ben jij de bestuurder die wij nodig hebben?

  • Persoon (m/v) die onze vereniging een warm hart toedraagt
  • Bereid om naast een maandelijkse bestuursvergadering, nog 2 à 3 uur per week in vooral (be)sturende activiteiten te steken
  • Een muzikale achtergrond is niet vereist
  • Een echte “verbinder en doener”

 

Wie zitten er nog meer in het bestuur?

Kennismaken met de andere bestuursleden? Zie het Wilhelmina-Woensdagbericht dat we woensdag 14 juni 2023 hebben geplaatst op onze socials!

 

 

Mocht je interesse hebben in deze functie of aanvullende info nodig hebben, neem dan contact op met onze secretaris, Alfo van Schijndel, per e-mail via secretaris@wilhelminadendungen.nl

 

Wacht vooral niet te lang; Reageren vóór 20 augustus is een pre, maar later mag ook.

Terug naar homepage

Harmonie Wilhelmina Den Dungen

© Mats van der Pol 2023