Den Dungen Dobbert!

Vrijdag 30 juni en zondag 2 juli mochten wij als harmonie ons vertegenwoordigen op het festivalterrein van Den Dungen Dobbert, bij de Meerse Plas. En wat hebben we genoten!

Vrijdagavond 30 juni heeft ons harmonieorkest een prachtig concert gegeven, met als thema ‘Harmonie Wilhelmina dobbert onder de spaanse zon’. De hoeveelheid zon viel tegen, maar dat mocht de Spaanse sferen niet drukken. 

Zondag 2 juli, heeft zowel het leerlingenorkest als de slagwerkgroepen mogen toetreden op het festivalterrein. Het was erg winderig, waardoor beide groepen een uitdaging tegemoet gingen, maar wat hebben ze dit goed gedaan. Door middel van filmmuziek, pop en rock, hebben ze een prachtig optreden gegeven. Complimenten!

Een groot dankjewel aan Schuurmans & Schuurmans, licht en geluid, de dirigenten, litserborg, fotografen, stichting Held, orkestmanagers, transport, iedereen die op welke manier dan ook betrokken was bij de organisatie, het publiek en natuurlijk de concertcommisie. 

Als u nog terug wil blikken op onze prachtige concerten kunt u de foto’s bekijken op onze sociale media: http://facebook.com/harmoniewilhelminadendungen en http://instagram.com/wilhelminadendungen

 

Terug naar homepage

Harmonie Wilhelmina Den Dungen

© Mats van der Pol 2023