KWF benefietconcert

KWF benefietconcert, 26 maart, 20:00 uur, Sint Jacobus Kerk Den Dungen.

Aankomende zondag, om 20.00 uur in de Sint JacobusKerk in Den Dungen, gaan wij vanuit Harmonie Wilhelmina een prachtig concert geven. Alle opbrengsten van dit concert zijn voor de KWF. We hebben helaas allemaal in meer of mindere mate met deze rotziekte te maken. We wilden daarom ook als vereniging op een muzikale wijze een steentje bijdragen aan al het belangrijke werk dat de KWF doet.

We hebben een geweldig programma, met een aantal orkestwerken van de harmonie, een viertal solisten (zangeressen en fluitisten) en een geweldige presentatrice: Renate Den Engelse In deze avond komen alle onderwerpen in tekst en muziek voorbij die spelen wanneer je met kanker in aanraking komt: hoop, liefde, hulp, verdriet, gemis, maar ook successen. En dat zie je ook terug in de muziekstukken, van het solostuk voor sopraan Tineke Roseboom 'I shall love but thee' tot 'Set fire to the Rain' van Adele. 

De toegang van dit concert is gratis, de deuren van de kerk openen om 19.30 uur voor bezoekers. Wel vragen wij mensen een vrijwillige bijdrage voor KWF te geven. Dit kan nu al via de QR code op de poster, maar er staan uiteraard ook collectebussen bij de ingang. We hopen op een mooie opkomst en natuurlijk mooie opbrengst voor KWF. 

Hopelijk zien we jullie daar?

Terug naar homepage

Harmonie Wilhelmina Den Dungen

© Mats van der Pol 2023