Partners

Vrienden van de Harmonie
De Stichting Vrienden Harmonie Wilhelmina heeft een kleine honderd leden (particulieren en bedrijven), die elk jaar minimaal € 50,- doneren aan de stichting. De stichting heeft als doel Harmonie Wilhelmina te ondersteunen bij incidentele investeringen en bij uitgaven die niet tot de normale jaarlijkse exploitatie van onze vereniging behoren.

Muziekschool Médèz
Opgericht in 2015 door de vier muziekverenigingen in de gemeente Sint-Michielsgestel. Médèz krijgt jaarlijks subsidie van de gemeente en kan daardoor betaalbare, professionele lessen aanbieden. Médèz heeft inmiddels zo’n 260 leerlingen en geeft les in een groot aantal muziekinstrumenten, dus niet alleen harmonie-instrumenten.

Beat It Muziekeducatie
Muziekschool voor slagwerk, gevestigd in Veghel. Onze slagwerkleden volgen bij deze muziekschool hun lessen. Die vinden plaats in ons eigen gemeenschapshuis Listerborg.

Litserborg
De thuisbasis van ons opstap- en leerlingenorkest en van de slagwerkgroepen. Zij repeteren hier en geven op deze locatie ook regelmatig uitvoeringen.

HCR Boer Goossens
De thuisbasis van ons Harmonieorkest, die hier repeteert en regelmatig uitvoeringen verzorgt in de ‘Harmoniezaal’. Boer Goossens is ook een van onze trouwe sponsors.

Gemeente Sint-Michielsgestel
Een belangrijke partner voor ons, niet alleen vanwege de subsidie maar ook partner bij allerlei activiteiten.

Brabantse Bond van Muziekverenigingen
De belangenbehartigers van de Brabantse muziekverenigingen. Ook van ons dus.

 

Andere muziekverenigingen in Sint-Michielsgestel

We werken nauw samen met onze collega-muziekverenigingen, bijvoorbeeld binnen muziekschool Médèz. Dit zijn ze:

Harmonie TOG Berlicum

Harmonie Sint-Michaël Sint-Michielsgestel

Muziekvereniging Sint-Lambertus Gemonde