Kennismaken

Veel leden zijn rond hun 9e jaar begonnen met muziekmaken. Maar ook oudere kinderen én volwassenen melden zich regelmatig aan. Je bent nooit te oud om te leren, daarom is iedereen van harte welkom! Ook voor ervaren muzikanten hebben we altijd plaats. Kom gerust een keer langs bij de repetities of speel zelfs een keer mee. Spreekt het je aan? Dan kunnen we samen bekijken welk orkest het beste bij je niveau past.

Als je nog geen ervaring hebt, dan begin je met het volgen van individuele lessen bij muziekschool Médèz of Beat It. Al vrij snel kun je meedoen met een van de opleidingsorkesten van onze harmonie. Geen instrument? Geen punt! De vereniging heeft een groot aantal instrumenten in haar bezit waarvan je er één in bruikleen kunt krijgen als je lid wordt.

Twijfel je nog en wil je het eerst even proberen? Bij onze harmonie hebben we een aantrekkelijk introductiepakket van drie gratis proeflessen, die je nog nergens toe verplichten. Onze harmonie neemt dan dus de kosten van de lessen bij de muziekschool voor z’n rekening én zorgt voor het instrument. Ideaal dus om eens rustig te bekijken of muziek maken bij je past!

 

Ben je al zo enthousiast dat je lid wilt worden? Klik hier voor een aanmeldingsformulier in pdf formaat.

Ieder voorjaar organiseert de harmonie, samen met beide muziekscholen, een introductieprogramma op de Dungense basisscholen: Windkracht 6. Dat bestaat uit verschillende lessen voor groep 5 en een centrale slotuitvoering in de Listerborg. Dat levert ieder jaar weer een aantal nieuwe leden op.

Meer weten of aanmelden? Stuur dan een e-mail aan onze secretaris.

kennismaken