Frank Spierings Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Wij zijn verschrikkelijk trots dat ons ere-lid Frank Spierings tijdens de lintjesregen van 26 april 2021 benoemd is tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Frank heeft veel voor onze vereniging gedaan (en doet dat gelukkig nog steeds), maar ook voor diverse andere verenigingen in Den Dungen en Maaskantje. Naast het bekleden van diverse functies, zoals bestuurslid, konden we altijd bij Frank terecht voor hulp. Of zoals penningsmeester Ralph het in zijn felicitatie aan Frank zei; ‘je krijgt dit niet alleen voor alle officiële functies en taken die je hebt bekleed, maar ook voor al die duizenden keren dat wij voor een kleinigheidje een beroep op je hebben kunnen doen’. Wij hadden ontzettend graag met een mooie serenade Frank willen verrassen, maar dat mag helaas door de corona-maatregelen nog niet. Maar zodra het kan, gaat we dat natuurlijk doen! Met een afvaardiging van het bestuur zijn we natuurlijk, op gepaste afstand, even bij Frank langs geweest om te laten weten hoe trost we zijn.