Harmonie Wilhelmina zoekt een nieuwe voorzitter

Zo ongeveer de allerleukste vrijwilligersfunctie is vacant: het voorzitterschap van Harmonie Wilhelmina! Heb je hart voor muziek en lijkt het je leuk om hét gezicht te zijn van deze bloeiende vereniging? Lees dan vooral verder…

Harmonie Wilhelmina is een bloeiende vereniging, ook wel het muzikale hart van Den Dungen en Maaskantje genoemd. Vorig jaar vierden we ons eeuwfeest en zetten we een week lang het dorp op z’n kop. En ook al bestaan we meer dan 100 jaar, we zijn nog steeds jong van geest. Met een mooie mengeling van jong en oud. We spelen muziek op hoog niveau, verdeeld over vier orkesten en twee slagwerkgroepen. Door het jaar heen organiseren we verschillende optredens, vaak met een verrassende insteek.

De vereniging draait op vrijwilligers, zowel muzikanten als niet-muzikanten. Eigenlijk hebben we alle posten goed bezet, maar is alleen kortgeleden het voorzitterschap vacant gekomen. Daarvoor zoeken we nu een geschikte kandidaat.

Iets voor jou?

Wat voor ’n iemand zoeken we? Je hebt hart voor muziek, maar hoeft zeker niet zelf een instrument te bespelen. Veel belangrijker is dat je een verbinder bent en gemakkelijk contacten legt en onderhoudt. Iemand die overview heeft, lijnen durft uit te zetten en die beschikt over natuurlijk overwicht. Want eerlijk is eerlijk: muzikanten kunnen soms best een beetje eigenwijs zijn 😉 Je bent enthousiast, weet anderen te motiveren en vindt het leuk om zo nu en dan de vereniging in het openbaar te vertegenwoordigen. Kortom, een energieke persoonlijkheid die onze vereniging de eerste periode van onze tweede eeuw bij de hand neemt.

Natuurlijk kost het voorzitterschap tijd, maar je komt terecht in een goed functionerende vereniging waardoor het tijdsbeslag zeker niet overmatig is.

Lijkt het je wat? Wil je meer weten of je belangstelling kenbaar maken? Stuur dan een e-mail naar secretaris@wilhelminadendungen.nl en we nemen snel contact met je op. Meer informatie over onze vereniging vind je op deze website