Zaterdag 5 oktober: grote inzamelactie oud metaal door Harmonie Wilhelmina

Sinds 2015 zamelt Harmonie Wilhelmina oud ijzer in. Met de opbrengst van dit oud ijzer kunnen wij hele mooie dingen doen. Denk aan de viering van ons 100-jarige jubileum in 2018. Het geweldig feest in de Jacobahallen is mede mogelijk gemaakt door het oud ijzer dat u de afgelopen jaren heeft gedoneerd. Hiervoor danken wij alle mensen uit Den Dungen, Maaskantje en heel Sint-Michielsgestel!

Ook in de toekomst willen wij mooie concerten en muzikale feesten blijven geven. Daarom gaan wij door met het inzamelen van oud ijzer. Zaterdag 5 oktober a.s. is weer een grote inzamelactie van oud ijzer door Harmonie Wilhelmina. Onze vrijwilligers komen de spullen die dag bij u ophalen. Wij zouden het fijn vinden als u van te voren via de mail of telefonisch de spullen aanmeldt, zodat we u zeker niet vergeten. Dat kan via oudijzer@wilhelminadendungen.nl of via 06 49 37 84 47. 

U kunt ook direct via onderstaande knop uw oud ijzer aanmelden.

Twee keer per jaar organiseert Harmonie Wilhelmina een grote inzamelactie waarbij we in één dag door het hele dorp rijden en al het oud ijzer ophalen. De eerste zeven inzamelacties waren een groot succes en wij hopen ook nu op goed weer en kilo’s oud ijzer. Maar ook ná de grote inzamelactie kunt u gewoon uw oude metalen blijven aanbieden en komen we dat graag ophalen! Daar maken we dan een aparte afspraak voor. Ook dan kunt u het bovengenoemde mailadres en telefoonnummer gebruiken.

Voor het inzamelen heeft Harmonie Wilhelmina toestemming van de gemeente Sint-Michielsgestel gekregen. Mede vanwege de voorwaarden verbonden aan deze toestemming kunnen wij geen koelkasten, diepvriezers of televisies meenemen. Tot slot het verzoek om geen oud ijzer aan straat te leggen. Tijdens de vorige oud ijzer actie’s waren de spullen al verdwenen voordat de Harmonie langs was geweest.