Zaterdag 6 april: grote inzamelactie oud metaal door Harmonie Wilhelmina

In 2018 heeft Harmonie Wilhelmina haar 100-jarige jubileum gevierd. Het was een geweldig feest in de Jacobahallen. Deze festiviteiten waren mede mogelijk door het oud ijzer dat u de afgelopen jaren heeft gedoneerd. Hiervoor danken wij alle mensen uit Den Dungen, Maaskantje en heel Sint-Michielsgestel! Door het feest is de kas bijna leeg en daarom gaan wij door met het inzamelen van oud ijzer.

Twee keer per jaar organiseert Harmonie Wilhelmina een grote inzamelactie, waarbij we in één dag door het hele dorp rijden en al het oud ijzer ophalen. Zaterdag 6 april a.s. doen we dat voor de zevende keer. Onze vrijwilligers komen de spullen die dag zelf bij u ophalen. Wij zouden het fijn vinden als u van te voren via de mail of telefonisch de spullen aanmeldt, zodat we u zeker niet vergeten. Dat kan via oudijzer@wilhelminadendungen.nl of via 06 49 37 84 47. Een vel papier met daarop de tekst ‘oud ijzer’ voor het raam plaatsen is ook mogelijk.

De eerdere inzamelacties waren een groot succes en wij hopen ook nu op goed weer en kilo’s oud ijzer. Maar ook ná de grote inzamelactie kunt u gewoon uw oude metalen blijven aanbieden en komen we dat graag ophalen! Daar maken we dan een aparte afspraak voor. Ook dan kunt u het bovengenoemde mailadres en telefoonnummer gebruiken.

Vergunning van de gemeente

Voor het inzamelen heeft Harmonie Wilhelmina een vergunning van de gemeente Sint-Michielsgestel gekregen. Mede vanwege de voorwaarden van deze vergunning kunnen wij geen koelkasten, diepvriezers of televisies meenemen. Tot slot het verzoek om geen oud ijzer aan de straat te leggen. Tijdens de vorige oud ijzer actie waren de spullen al verdwenen voordat de Harmonie langs was geweest.