Carnaval in Den Dungen trapt af met Krabberconcert Friday Night Live

Op vrijdagavond voor carnaval wordt het feest der feesten in Den Dungen afgetrapt door Harmonie Wilhelmina: het traditionele Krabberconcert! Waar voorgaande jaren de zaal van Boer Goossens tot de nok toe gevuld werd, is er dit jaar in samenwerking met de Dungense horeca een grote tent beschikbaar. Het belooft een spectaculaire en sfeervolle avond te worden, die je als Dungense carnavalsvierder gewoonweg niet mag missen.

Het Krabberconcert vindt plaats op vrijdagavond 1 maart en start om 20.11 uur. Het thema is dit jaar ‘Friday Night Live’. De avond staat bordevol met carnavaleske ‘rollende’ muziek en natuurlijk een tonproater. Ook de kaartverkoop loopt inmiddels op rolletjes, dus wees er snel bij om verzekerd te zijn van een plek (zitplaatsen).

Kaarten kosten 13,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Boer Goossens in Den Dungen.