Muzikaal jeugdtalent toont zich op Nieuwjaarsconcert Harmonie Wilhelmina

Op zondagmiddag 20 januari organiseert Harmonie Wilhelmina haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert. Na een schitterend jubileumjaar staat 2019 voor de deur, met wederom vele muzikale hoogtepunten. Deze editie van het nieuwjaarsconcert is het de beurt aan de jeugdgroepen om het kalenderjaar af te trappen! Aanvang 14.00 uur in Litserborg Den Dungen en de toegang is natuurlijk gratis.

Zowel de jeugdslagwerkgroep, het opstaporkest als ook het leerlingenorkest laten deze middag van zich horen. In de afgelopen tijd is er door de vereniging hard gewerkt aan nieuwe aanwas van jeugdleden, en dat is niet onopgemerkt gebleven. Zo telt de jeugdslagwerkgroep inmiddels 14 leden en stromen vanuit het leerlingenorkest en jeugdslagwerkgroep regelmatig talentvolle muzikanten door naar de grote orkesten.

Het thema van aankomend nieuwjaarsconcert zal u dan ook niet verbazen: onder het motto ‘Talentvol Tweeduizendnegentien’ laten in totaal zo’n 40 à 50 muzikanten horen wat zij in de afgelopen periode bij deze bruisende muziekvereniging hebben geleerd. Om natuurlijk af te sluiten met het sfeervolle werk ‘Happy New Year’ door het leerlingenorkest.

Komt u ook genieten van alle muzikale talenten in Den Dungen? De grote zaal van de Litserborg is open vanaf 13:30 uur, het concert begint om 14:00 uur. Iedereen is van harte welkom. Rest ons u een geweldig 2019 te wensen en graag tot ziens bij een van onze evenementen!

Leerlingenorkest
Jeugd slagwerkgroep