Oud ijzer blijft welkom!

Dit jaar heeft Harmonie Wilhelmina haar 100-jarige jubileum gevierd. Met als absoluut hoogtepunt het feestweekend in de Jacobahallen, eind april. Allemaal gratis toegankelijk, en dat kon mede door het oud ijzer dat wij van u kregen. Om ook in de toekomst mooie dingen voor het dorp te kunnen doen gaan wij door met de inzameling daarvan!

In de jaren voorafgaand aan ons jubileum hebben wij tweemaal per jaar een grote ophaalactie georganiseerd. De eerstvolgende ophaalactie is in april 2019, want we moeten even bijkomen van de topdrukte die het jubileum met zich meebracht….

Tussendoor ophalen

Maar als u nú oud ijzer kwijt wilt, kunnen we altijd tussendoor even een aparte (ophaal)afspraak maken. Aanmelden kan telefonisch via 06-49378447, per e-mail via oudijzer@wilhelminadendungen.nl of via onze website www.wilhelminadendungen.nl/oudijzer.

Met het oud ijzer dat wij ophalen houden wij onze vereniging financieel gezond én kunnen we extra activiteiten voor jong en oud organiseren. Met de organisatie van ons jubileum hebben we gemerkt wat er allemaal mogelijk is in ons dorp en dat smaakt naar meer!