Zondag 1 juli: jubilarissenconcert Harmonie Wilhelmina

Het laatste concert van een bijzonder muziekseizoen: op zondag 1 juli bent u van harte welkom bij het jubilarissenconcert van de 100-jarige Harmonie Wilhelmina. Maar liefst vier leden worden in het zonnetje gezet. Het concert begint om 10.30 uur in de Harmoniezaal van Boer Goossens in Den Dungen. De toegang is gratis.

Er is natuurlijk alle reden om het seizoen goed af te sluiten. Er is dit jaar veel georganiseerd én gevierd, met het jubileumweekend van eind april als absoluut hoogtepunt. Direct na dit knallende feestweekend is er weer hard gerepeteerd voor dit jubilarissenconcert.

Het gaat om vier leden die vanwege hun langdurig lidmaatschap het concert krijgen aangeboden: Huub Goossens sr. (50 jaar lid), Piet Borneman (25 jaar lid), Lenneke van Uden-Blokx (25 jaar lid) en Nico Leerintveld (25 jaar lid). Alle vier zijn van onschatbare waarde voor de vereniging en daarom worden zij gehuldigd met een speldje en oorkonde van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen.

Gevarieerd programma
Zowel het harmonieorkest als de slagwerkgroep zetten een gevarieerd programma neer met klassieke én moderne muziek. Inclusief zang en verschillende ritmische symfonische werken. Het belooft een feestelijke zondagochtend te worden. Dus kom met ons het vakantieseizoen goed inluiden; we zien u graag op 1 juli!