Informatie Jubileumweekend

Harmonie Wilhelmina Viert feest

Het grote aftellen is begonnen! Het programma rondom het 100-jarige bestaan in het weekend van 27 t/m 29 april 2018 ziet er als volgt uit:

Vrijdag 27 april 2018 – Wilhelmina kleurt oranje

De viering van Koningsdag (sportvelden Den Dungen) in een Extra feestelijk jasje! Dit met activiteiten voor alle kinderen en natuurlijk ook voor hun ouders.

Vrijdag 27 april 2018 – Scratch Special

Kom je met carnaval graag bij de Scratch XL? Dan wil je Scratch Special niet missen. De naam zegt het al een feestavond speciaal voor alle jeugd vanaf +- 12 jaar! Toegang hiervoor is gratis! Tijdens de MEGA SCHUIMPARTY zullen Dj Luca en Dj Max optreden, maar ook Dj Matsoe Matsoe en MC MYLO zijn deze avond van de partij! De zaal gaat om 20.00 uur open.

 

28 april 2018 – Herberg d’n Handwijzer.

Ben je liefhebber van de Krabbertuin? Dan ben je deze middag aan het juiste adres. Een middag vol optredens van o.a. Lifedance, Duo Slappe Thee en het leerlingorkest. De presentatie van deze middag met een extra feestelijk tintje wordt gedaan door Nancy van Heeswijk. Aanvang 14.00 uur, de zaal gaat open om 13.30 uur.

Wil je zeker zijn van een plekje, zorg dan dat je een kaartje hebt. Kaarten €5 incl 2 consumpties en garderobe en te koop bij Boer Goossens en Primera Sint Michielsgestel.

Heb je geen kaartje kan je de middag zelf gratis binnen. Maar VOL=VOL

 

28 april 2018 – Vrienden van Wilhelmina Live

Het kopstuk van het feestweekend wordt ‘Vrienden van Wilhelmina Live’! een avond vol muzikale hoogtepunten verzorgd door harmonie orkest en slagwerkgroep van Harmonie Wilhelmina, in samenwerking met oa BABY BLUE, Albert Benjamins, Ben Kok, Dirk van Hamond Jolanda Cools, Jos Schuurmans, Simone Romijnders, Koelcell akoestische covers, Crescendo, Tamara Heuveling, Lenneke Blokx, Inu Joan, Ton Sieben en Simone van Seumeren

De zaal gaat om 19.00 uur open, vanaf 19.30 begint het voorprogramma en om 20.00 uur begint het concert.

Naast een gezamenlijk optreden met het harmonieorkest, zorgt BABY BLUE rond 23.00 uur voor de afterparty!

Wil je zeker zijn van een plekje, zorg dan dat je een kaartje hebt. Kaarten €5 incl 2 consumpties en garderobe en zijn te koop bij Boer Goossens en Primera Sint Michielsgestel.

Heb je geen kaartje kan je op de avond zelf gratis binnen. Maar VOL=VOL

29 april 2018 – Wilhelmina viert feest

Om ons feestweekend in stijl af te sluiten willen we dit doen met de gehele Dungense gemeenschap. Iedereen , jong en oud is deze middag welkom op de receptie 2.0. Met optredens van o.a. Dr. Feelgood is er deze middag tijd voor een hapje en een drankje. Om 13.30 uur gaat de zaal open en om 14.00 uur begint de middag.

 

Het gehele feestweekend vindt plaats bij de Jacobahal (Hooidonksestraat 11) te Den Dungen.